Kamer van Koophandel
Oost-Brabant nr:
BTW nr:
KCLA Logistiek & Automatisering
17217491
8188.95.147.B01

KCLA Systeem & Techniek

17217483
8188.95.299.B01

Projectmanagement & begeleiding bij de invoering van ERP

U heeft een duidelijke voorkeur voor een bepaald systeem en/of een bepaalde leverancier en staat aan de vooravond van een strategisch belangrijke stap voor uw bedrijf. Maar gaat het nieuwe systeem nu echt brengen wat het brengen moet? Waar liggen de aandachtspunten? 

Een goed projectteam en een goede projectbegeleiding vanuit de eigen organisatie is bij implementaties een belangrijke succesfactor. Bij veel ondernemingen in het MKB ontbreekt echter de capaciteit en/of de kennis om hieraan goed invulling te geven.  Het succesvol implementeren van een nieuw pakket vraagt veel van de mensen binnen uw organisatie.

KCLA biedt ‘ hands-on’ ondersteuning op het gebied van projectmanagement en projectbegeleiding, waarbij we niet alleen de voortgang van het proces bewaken maar ook indien gewenst een inhoudelijke bijdrage leveren en actief met u meedenken over de inrichting van uw organisatie.

KCLA heeft een duidelijke focus op de noodzakelijke veranderingen binnen uw organisatie en oog voor de impact die een implementatie van een bedrijfsbreed systeem op uw organisatie heeft.

KCLA begeleid uw veranderingsproces.

naar boven^